مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 خرداد 1403 ساعت 09:452024-06-10اقتصادي

660 هکتار از اراضی شهر ایلام به زیر کشت حبوبات رفته است 


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام گفت: در سال زراعی جاری به منظور رعایت الگوی کشت و تناوب زراعی 660 هکتار از اراضی شهرستان به زیر کشت حبوبات رفته است که در مقایسه با سال قبل از نظر سطح زیر کشت و تولید به ترتیب افزایش 88  و 106 درصدی داشته است.

-   سعید طاهری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از 325 هکتار عدس کشت شده، حدود 230 تن محصول برداشت شده و پیش بینی می شود از 335 هکتار نخود، میزان 167 تن محصول برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام گفت: با توجه به نزولات جوی مناسب و توصیه های فنی لازم توسط کارشناسان پیش بینی عملکرد بالاتر از این میزان انتظار می رفت که انتشار بیماری برق زدگی و خسارت به بعضی ازمزارع باعث افت عملکرد شده است.

وی گفت: ضروری است با برنامه ریزی صحیح و آموزش بیش از پیش کشاورزان به سمت استفاده از ارقام پاییزه مقاوم به بیماری ها و ضدعفونی بذور سوق داده شوند.

طاهری افزود: که در سال زراعی جاری رهاسازی به موقع زنبور براکون علیه کرم پیله خوار نخود در کنترل این آفت بسیار موثر و توام با رضایت کشاورزان بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

660 هکتار از اراضی شهر ایلام به زیر کشت حبوبات رفته است 

660 هکتار از اراضی شهر ایلام به زیر کشت حبوبات رفته است